ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Europa League στον... Αστέρα

Το Europa League στον... Αστέρα

Η Τρίπολη και το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"... φιλοξενούν εδώ και λίγες ώρες το βαρύτιμο τρόπαιο το οποίο θα εκτεθεί και στο κοινό την Τρίτη (3/11).

Ο Αστέρας αγωνίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Europa League και UEFA θέλησε να τιμήσει την παρουσία των Αρκάδων στην διοργάνωση... δίνοντας του το τρόπαιο του Europa.

Όχι ο Αστέρας δεν έφτασε απευθείας στον τελικό αλλά από το μεσημέρι της Πέμπτης (29/10) το βαρύτιμο τρόπαιο φιλοξενείται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ενώ την Τρίτη (3/11) θα εκτεθεί και στο κοινό δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να φωτογραφηθεί μαζί του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Είναι γεγονός! Ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο βρίσκεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 θα βρίσκεται στο Star Store προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΣΤΕΡΑ να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του #UELtrophy!

Η UEFAτιμά την τέταρτη σερί συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑστο Europa Leagueκαι στέλνει στην ΤΡΙΠΟΛΗτο βαρύτιμο τρόπαιο!

Το Κύπελλο το οποίο σήκωσαν σημαντικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Real Madrid, η Juventus, η Liverpool, η Inter, η Tottenham, η Feyenord θα κοσμεί για μερικές μέρες το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε μια ιστορικήευρωπαϊκή εβδομάδα η οποία θα έχει ως επίκεντρο την Αρκαδία και ως αποκορύφωμα τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΠΟΕΛ(05/11, 22:05) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το Europa League στον... Αστέρα

Οι εκδηλώσεις για το Κύπελλο UEFA θα αρχίσουν με την παρουσία του τροπαίου στην ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενώ την Τρίτη 3 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι από ολόκληρη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία από τις 17:30 έως τις 21:00 στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) στο κέντρο της Τρίπολης!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στοεπίσημο κατάστημα της ομάδας μας, θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το τρόπαιοτο οποίο βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα".

Το Europa League στον... Αστέρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ