ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τι γίνεται με Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Κουρμπέλη

Τι γίνεται με Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Κουρμπέλη
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις των Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Κουρμπέλη και γιατί οι εξελίξεις, λογικά, θα πάνε μετά τα πλέι οφ.

Τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης έχει εδραιωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας στις τάξεις του πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές.

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει είναι λογικό να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πολλά σενάρια.

Ντε Μπλάσις, Καράσκο και Κουρμπέλης αποτελούν τα "βαριά" χαρτιά του συλλόγου, όμως είναι λίγο νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι με σιγουριά.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως:

-- Ο Ντε Μπλάσις έχει ρήτρα 1 εκ. ευρώ και ήδη στον Αστέρα έχουν προτάσεις στα χέρια τους από το εξωτερικό κοντά σε αυτό το ποσό.

-- Ο Αργεντινός ανανέωσε πρόσφατα και αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθουμε μετά τα πλέι οφ. Στον Αστέρα πάντως δεν συζητούν κάτω από αυτό το ποσό αν υπολογίσουμε και την ηλικία του (26 ετών).

-- Η ρήτρα του Καράσκο είναι περίπου 350.000 ευρώ (μπορεί και χαμηλότερη) και στον Αστέρα θέλουν να τον κρατήσουν (είναι δανεικός). Γίνονται συνομιλίες με την Εστουδιάντες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα συμφωνία. Τα πράγματα, όμως, πάνε καλά.

-- Ο Κουρμπέλης είναι αλήθεια πως ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, όμως στον Αστέρα δεν έχουν σκοπό να τον ξεπουλήσουν. Φέτος είχε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς, οπότε τη νέα σεζόν θα τον δούμε περισσότερο.

-- Για όλους τους παίκτες ισχύει πως αν έρθει πρόταση στη σωστή τιμή ο Αστέρα δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ισχύει επίσης πως προτεραιότητα είναι το εξωτερικό και όχι οι ανταγωνιστικές ομάδες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ