ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τηλεοπτικό το τρίτο φιλικό

Τηλεοπτικό το τρίτο φιλικό

Ο Αστέρας ολοκληρώνει τα φιλικά του στην Ολλανδία απέναντι στην Φίτεσε (22/07, 20:00), αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Ελλάδα. Υπό βροχή η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (20/07).

Την ευκαιρία να δουν ζωντανά το τρίτο και τελευταίο φιλικό του Αστέρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλαθλοι. Όπως ενημέρωσε η Nova, ο αγώνας τον Αρκάδων απέναντι στη Φίτεσε (22/07, 20:00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί λίγο έξω από το Άρνεμ, στο ίδιο γήπεδο στο οποίο ο Αστέρας έδωσε το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Εκεί αγωνίστηκαν φέτος, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών τους, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ.

Πολλή βροχή στο Φένλο

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση, διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά το χθεσινό φιλικό με την Μπέβερεν. Περιελάμβανε τρέξιμο, αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ κατά τη διάρκειά της ξεκίνησε να βρέχει πολύ. Ένα συνηθισμένο σκηνικό τις περισσότερες ημέρες εδώ στο Φένλο που θυμίζει περισσότερο Τρίπολη το φθινόπωρο.

Η εβδομάδα ξεκινά με βροχή για τους παίκτες του @asterastripolisfc. #asterastripolisfc #preseason #venlo #netherlands

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



#holland #running #rain #preseason #asterastripolisfc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ