ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θετικά στοιχεία παρά την ήττα 2-1 ο Αστέρας

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους αντιμετώπισε την Αλάνιασπορ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 αλλά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία που θα κρατήσει ο Στάικος Βεργέτης.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τρίτη το απόγευμα στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται ο Αστέρας αντιμετωπίζοντας την Αλάνιασπορ από την Τουρκία.

Οι Αρκάδες έχασαν με 2-1 αλλά παρά την ήττα τους έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία τα οποία θα κρατήσει ο Στάικος Βεργέτης ο οποίος χρησιμοποίησε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' μετά από γκολ του Βάγκνερ Λοβ. Ο έμπειρος επιθετικός της Αλάνιασπορ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη κάνοντας το 0-1.

Στο 24' οι Τούρκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν σε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στον ώμο του Μανιά, άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα ο Αθανασιάδης να αιφνιδιαστεί και στη συνέχεια αυτή να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-2.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καλτσάς είχε την ευκαιρία για να μειώσει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρέμι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε το δυνατό σουτ του Λοβ, και κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ. Αρχικά Αρχικά στο 45' ο Μανιάς με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρέμι ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο έμπειρος στράικερ έχασε νέα ευκαιρία για το 1-2, καθώς η κεφαλιά που επιχείρησε, έξυσε το αριστερό δοκάρι του Ρέμι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βεργέτης πραγματοποίησε δέκα αλλαγές αφήνοντας στο ματς μόνο τον Αθανασιάδη. Στο 50' ο Τσάνγκ έπειτα από πάσα του Μάσα, δοκίμασε το δεξί του πόδι, με το σουτ του όμως εξουδετερώνεται από τον γκολκίπερ της Αλάνιασπορ.

Στο 56' όμως ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Γκοντό κατέβασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάμπλο Μάσα ο οποίος ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντοντού, Μαντιντά Τσουκαλάς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Κώτσιρας, Ρομπέρτο, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Τσανγκ, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς Γκοντό, Καπετάνος, Δουβίκας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ