ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρόπουλος: "Στα μέτρα μας ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας"

Θεοδωρόπουλος: "Στα μέτρα μας ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας"

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "My way", με τον Γιάννη Καραλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης: " Είναι αρκετά καλός σε σχέση με κάποιους άλλους. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ και η Σπάρτα Πράγας είναι στα μέτρα μας, με τη Σάλκε να είναι κάπως ανώτερη. Εμείς πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε με ένα παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά όχι με τη Σάλκε, για να πάρουμε αποτέλεσμα και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συνέχεια".

Για το ΑΠΟΕΛ: " Είναι θετικό ότι θα πάμε στην Κύπρο. Ταξιδέψαμε εκεί πριν από λίγες ημέρες και συναντήσαμε πάρα πολύ ευχάριστο κλίμα. Ελπίζω να γίνουν δύο παιχνίδια-γιορτή και για τις δύο ομάδες, διότι και η Κύπρος είναι ελληνική, όπως και ο ΑΠΟΕΛ".

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια, που ανέλαβε προπονητής του ΑΠΟΕΛ: " Οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο γνωρίζονται, υπάρχει κατασκοπεία και το γεγονός ότι ο Κετσπάγια, που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ καλά, ανέλαβε την ομάδα δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: " Είναι επιτυχία να είμαστε για μία ακόμα χρονιά στους ομίλους. Η ομάδα παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Πέρσι, αυτό που μας έλειπε ήταν οι βαθμοί οι εκτός έδρας βαθμοί στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρουμε και το αλλάξουμε αυτό, θα είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για το σέντερ φορ που ψάχνει ο Αστέρας: " Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, παρότι έχουν ακουστεί κάποια ονόματα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει κάτι πολύ καλό. Ο Χερόνιμο Μπαράλες ήταν πολύ ποιοτικός παίκτης και προσέφερε πάρα πολλά. Για αυτό άξιζε το βήμα παραπάνω. Ο σύλλογος δε θα δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη, αλλά μέχρι στιγμής και οι Γιάννου και Σκούρτης έχουν προσφέρει πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος, πάντως, ότι η ομάδα θα κάνει κάτι καλό".

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ: " Νομίζω είναι ένα από τα φαβορί για να περάσει".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ