ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρόπουλος: "Να παλέψουμε για κάτι καλύτερο φέτος"

Θεοδωρόπουλος: "Να παλέψουμε για κάτι καλύτερο φέτος"
REPORTER IMAGES

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μιλάει για τη φετινή προετοιμασία του Αστέρα, τους στόχους της ομάδας, το νέο προπονητή τερματοφυλάκων, τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση αλλά και για το όνειρο της Εθνικής.

Τον Μάιο του 2014 ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του με τα Χανιά στη Β' Εθνική. Δεκατρείς μήνες αργότερα τελείωσε την πρώτη του σεζόν στον Αστέρα ως βασικός στα πλέι-οφ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων για πρώτη φορά στη Super League και την Ευρώπη.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Μετά από 27 αγώνες με το αστέρι στη φανέλα, προετοιμάζεται μαζί με την αποστολή των κιτρινομπλέ στο Φένλο, ενόψει της δεύτερης σεζόν του στην ομάδα. Εκεί τον συναντήσαμε για να μας μιλήσει για αυτά που αναμένεται να δούμε φέτος από τον Αστέρα.

"Είναι θετικό που φέτος η ομάδα έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, έχει περισσότερο χρόνο να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά και σε αυτό το φανταστικό μέρος πιστεύω πως θα γίνει ό,τι πρέπει για να χτίσουμε τον Αστέρα της επόμενης σεζόν.

Δουλεύουμε σωστά, βοηθούν οι καιρικές συνθήκες και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας, μαζί με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, ώστε κάθε μέρα να φτάνουμε και πιο κοντά στο να γίνουμε ομάδα", σημειώνει ο 25χρονος πορτιέρε για την φετινή προετοιμασία.

Μία προετοιμασία που βρίσκει τον Αστέρα με νέο προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Μουντάκη: "Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, ο νέος κόουτς είναι νεότερος σε ηλικία, έχει φέρει καινούρια πράγματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύαμε καλά με τον Τζέρι. Πιστεύω πως όποιος και να έρθει σε αυτή την ομάδα θα το αξίζει και θα προσφέρει.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, αυτό είναι και το σωστό. Να υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες που μπορούν να ανταποκριθούν, να υπάρχει ανταγωνισμός, έτσι ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο και αυτό βοηθά. Δουλεύω για να παίζω όπως και όλα τα παιδιά. Νομίζω πως όποιος είναι καλύτερος την στιγμή που τον χρειάζεται η ομάδα, αυτός πρέπει να παίζει".

Θεοδωρόπουλος: "Να παλέψουμε για κάτι καλύτερο φέτος"
REPORTER IMAGES

Ακολουθεί η ερώτηση για τους στόχους της νέας σεζόν. "Η ομάδα κάθε χρόνο βάζει υψηλότερους στόχους. Από την στιγμή που πέρσι τερματίσαμε τρίτοι, σημαίνει ταυτόχρονα πως πρέπει να παλέψουμε για κάτι καλύτερο φέτος", απαντά ο Θεοδωρόπουλος ο οποίος σχολιάζει και την άνοδο ιστορικών σωματείων στη Super League: "Ο Αστέρας είναι στα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδος, έχει υψηλούς στόχους και η παρουσία ιστορικών ομάδων δίνει παραπάνω κίνητρο για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι."

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο τερματοφύλακας του Αστέρα βρέθηκε σε χρόνο dt από τα αλώνια στα σαλόνια: "Είναι αλήθεια πως όλα έγιναν γρήγορα. Βρέθηκα από τη Β' Εθνική να παίζω στο Europa League και μετά στη Super League. Στον Αστέρα υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι που σε βοηθούν να προσαρμοστείς και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις είτε είσαι από τη Β Εθνική είτε από το εξωτερικό".

Τέλος, τον ρωτήσαμε αν στο μυαλό του υπάρχει τώρα η Εθνική: "Ως όνειρο φυσικά και το έχω, όμως πρώτος στόχος είναι να παίξω στην ομάδα, να καθιερωθώ σιγά σιγά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ