ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρόπουλος: "Μέρος της καρδιάς μου ο Αστέρας"

Θεοδωρόπουλος: "Μέρος της καρδιάς μου ο Αστέρας"
Θεοδωρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα και με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τους πάντες μέσα στην ομάδα.

Μετά από δυο χρόνια συνεργασίας με τον Αστέρα, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έλυσε τη συνεργασία του και όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (3/6) από τον Πανιώνιο.

Μέσω γραπτής του δήλωσης, ο 26άχρονος τερματοφύλακας ευχαρίστησε κόσμο, διοίκηση, υπαλλήλους και συμπαίκτες για το διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου έκλεισε. Στην Τρίπολη βρέθηκα για δυο χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα δέθηκα τόσο με την πόλη όσο και την ομάδα. Ο Αστέρας είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και στο διάστημα παρουσίας μου στην ομάδα, είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο δίπλα σε εξαιρετικούς επαγγελματίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε κοντά μου στα εύκολα και τα δύσκολα, όπως την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ που φρόντισε να μην λείψει τίποτα όλο αυτό το διάστημα σε μένα και τους συμπαίκτες μου. Είμαι σίγουρος πως ο Αστέρας από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στις θέσεις που μας έχει συνηθίσει.

Πλέον κοιτάω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει πάντα στον Αστέρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ