ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρόπουλος: "Είναι κοντά σε κάποιον τιτλο ο Αστέρας"

Θεοδωρόπουλος: "Είναι κοντά σε κάποιον τιτλο ο Αστέρας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για τις καλές στιγμές αλλά και τη χειρότερη της σεζόν με τη φανέλα του Αστερα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση κάποιου τιτλου με του Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος στη "Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5":

Για την ξεκούραση: "Είναι μεγάλη ανακούφιση. Κάνει καλό και στην ομάδα για να έχει το χρόνο να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε".

Για το δέσιμο με τον Αστέρα: "Όλα τα παιδιά δένονται με την ομάδα. Ο Αστέρας μάς βοηθάει να ανέβουμε. Μετά από μια τέτοια χρονιά ο καθένας νιώθει τον Αστέρα κάτι παραπάνω από το σπίτι του. Είναι τρομερό συναίσθημα".

Για τις αναμνήσεις του Europa League: "Ξύπνησαν τέτοιες αναμνήσεις. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές το χειμώνα. Και έρχονται ακόμα καλύτερες. Για αντίπαλο, πιστεύω ότι το να παίξομε με την Λίβερπουλ θα είναι κάτι απίστευτο. Μακάρι να γίνει. Όπως και με την Τότεναμ ήταν κάτι φανταστικό. Η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερη. Έχουμε πλέον και την περσινή εμπειρία".

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της χρονιάς: "Η καλύτερη ήταν με την Μακάμπι στην Κύπρο. Με το σφύριγμα της λήξης νιώσαμε ό,τι καλύτερο έχει νιώσει ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Η χειρότερη ήταν ο αποκλεισμός από τον Ηρακλή στο Κύπελλο. Η ομάδα είχε στόχο, μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για την απόκρουση με την Μακάμπι που έδωσε και την πρόκριση: "Ο Θεός έβαλε το δάχτυλό του για να προκριθούμε".

Για τον Αστέρα: "Έχει ανοδική πορεία και ό,τι πετυχαίνει το αξίζει. Η ομάδα είναι παράδεισος για τους παίκτες. Δεν το συζητάω. Είναι μέσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας από όλες τις απόψεις. Είναι χαρά κάθε ποδοσφαιριστή να έρθει στον Αστέρα".

Αν φανταζόταν αυτά που θα ζήσει με τον Αστέρα: "Το μυαλό μου δεν έφτανε μέχρι εκεί. Αλλά έγινε πραγματικότητα. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξουμε στους ομίλους του Europa League. Για μένα ήταν ένα όνειρο. Ήμουν ήρεμος για να αντιμετωπίσω. Όσο δύσκολο κι αν είναι".

Για την κατάκτηση τίτλου: "Σίγουρα το βάζω στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή θα έρθουν και μεγαλύτερες επιτυχίες. Πιστεύω ότι η ομάδα με το σωστό σχεδιασμό που κάνει, είναι κοντά σε κάποιον τίτλο".

Για τον Τζέρι Ούγκεν: "Είναι αλήθεια αυτό που λένε, πως ό,τι πιάνει γίνεται τερματοφύλακας. Καταρχάς είναι φανταστικός άνθρωπος. Στηρίζει όλα τα παιδιά. Είναι πολύ ψηλά στα μάτια μου, τον αγαπώ ως άνθρωπο και ως προπονητή".

Για την επίθεση του Αστέρα: "Με τέτοιους ποδοσφαιριστές, κάθε προπόνηση είναι σαν αγώνας. Με παίκτες όπως ο Μάσα, ο Μπαράλες, ο Γιαννιώτας. Και τελικά πιο δυνατό είναι το κεφάλι του Μπαράλες και όχι το πόδι του. Οσο για το σουτ, όταν ο Ρόλε εκτελεί φάουλ, λες δεν ξέρω πού θα πάει η μπάλα".

Για την άμυνα και το δίδυμο Γκοϊαν-Σανκαρέ: "Δύο παιδιά έμπειρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον τερματοφύλακα. Μας βοηθάνε πάρα πολύ. Είμαστε στον Αστέρα ένα ωραίο γκρουπ. Εμείς αποδείξαμε ότι όλη τη χρονιά ήμασταν αγαπημένοι και για αυτό πετύχαμε τόσα πράγματα".

Για την Εθνική: "Όχι ακόμα. Υπάρχει σαν όνειρο. Αλλά προέχει η ομάδα. Οταν πηγαίνεις καλά, ανοίγουν πολλές πόρτες και μία από αυτές είναι και η Εθνική".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ