ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρίδης: "Καλύτερο σύνολο ο Αστέρας από τον Παναθηναϊκό"

Θεοδωρίδης: "Καλύτερο σύνολο ο Αστέρας από τον Παναθηναϊκό"
Σάββας Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στην εφημερίδα "Ενημέρωση" της Πελοποννήσου και εγκωμίασε τον Αστέρα, λέγοντας πως είναι ομάδα-πρότυπο και πως διαθέτει καλύτερο σύνολο από τον Παναθηναϊκό.

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον Αστέρα. Μιλώντας στην εφημερίδα "Ενημέρωση" της Πελοποννήσου, εγκωμίασε την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, αναφέροντας πως διαθέτει καλύτερο σύνολο από τον Παναθηναϊκό και ότι αποτελεί ομάδα - πρότυπο. Μάλιστα, ανέφερε πως θα στηθεί στην τηλεόραση για να δει το ματς με την Σπάρτα Πράγας.

"Θεωρώ τον Αστέρα Τρίπολης ομάδα-πρότυπο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, φοβερή διοίκηση και ένα προπονητή, τον Βεργέτη, που είναι και κύριος και σπουδαίος", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα και μάλιστα είπε ακόμα πως "το βράδυ, θα στηθώ στην τηλεόραση για να τους παρακολουθήσω".

Επιπλέον, είπε: "Καϋμενάκης και Μπάκος, είναι από τους λίγους ιδιοκτήτες ομάδων, που βάζουν χρήματα πραγματικά από την τσέπη τους, αλλά και οι αδελφοί Μποροβήλου, κάνουν σπουδαία δουλειά και νοικοκυρεμένη. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν τον Αστέρα ακόμη ψηλότερα. Οι Αρκάδες διαθέτουν καλύτερο ποδοσφαιρικό σύνολο και από τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ