ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θα το "παλέψει" για Μπερτόγλιο ο Αστέρας

Θα το "παλέψει" για Μπερτόγλιο ο Αστέρας
Μπερτόγλιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο δεν ήταν μεταξύ των επτά ποδοσφαιριστών που έγινε γνωστό ότι δεν ανανεώνουν στον Αστέρα. Ξεκάθαρη η πρόθεση των Αρκάδων να κρατήσουν και τη νέα σεζόν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Είναι δεδομένο ότι ο Αστέρας θα ανανεωθεί αρκετά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι μόνο οι επτά ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν ανανέωσε η ΠΑΕ και για τους οποίους εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Είναι ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες ακόμα θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού θα λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Μεταξύ αυτών και ο Τάσος Τσοκάνης, θέμα για το οποίο διαβάσατε προ ημερών στο Sport24.gr. Ο δανεισμός του Φακούντο Μπερτόγλιο από τη Ντινάμο Κιέβου ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου και οι άνθρωποι του Αστέρα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν. Η περίπτωσή του, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ίσα, ίσα, που ενδεχομένως να χρειαστεί να δαπανηθούν αρκετά χρήματα. Η πρόθεσή τους, πάντως, είναι ξεκάθαρη. Άλλωστε είναι γενική η πεποίθηση πως αν παραμείνει στην ομάδα, θα πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερη χρονιά, αφού πλέον γνωρίζει άριστα τα... κατατόπια και στην αρκαδική ΠΑΕ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά την εφετινή σεζόν ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 25 αγώνες της ομάδας της Τρίπολης, ενώ σημείωσε τέσσερα γκολ. Διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς δεν έχουν ξεκινήσει. Οι εξελίξεις έχουν μετατεθεί για μετά το Πάσχα. Όσο για το τι σκέφτεται ο ίδιος ο Μπερτόγλιο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα μεταβεί στην Ουκρανία και θα επιδιώξει να πείσει τους ανθρώπους της Ντινάμο να τον παραχωρήσουν στον Αστέρα. Είτε να επεκταθεί ο δανεισμός του, είτε τέλος πάντων να βρεθεί τρόπος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αρκαδίας.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ