ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τεστ και πειράματα με Καμπούρ

Τεστ και πειράματα με Καμπούρ

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει, την Παρασκευή στις 20:00, την Καμπούρ στο Έπε στο δεύτερο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μπορεί το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας, με αντίπαλο τη Σιβόλντε, να ήταν για... χαλάρωμα, μιας και τέτοια ήταν η δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά η δεύτερη φιλική αναμέτρηση με την ολλανδική Καμπούρ επιτρέπει να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Η Καμπούρ αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, μιας και πέρυσι υποβιβάστηκε από την πρώτη (Eredivisie).

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάκης Χάβος, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ματίας Ιγκλέσιας και Σταύρο Τσουκαλά. Ο πρώτος "κληρονόμησε" ένα τραυματισμό στη γάμπα από την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση με τη Σιβόλντε, ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αναμένεται να μπει σε πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

Στο εν λόγω ματς, ο προπονητής του Αστέρα αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές, αλλά και να παρουσιάσει κάποια δείγματα γραφής. Αυτά έχουν να κάνουν με το κύριο σύστημα, πάνω στο οποίο θα "πατήσει" η ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά ίσως κι αυτούς που θα βρίσκονται σε pole position για την αρχική ενδεκάδα. Όπως, επίσης και τον τρόπο ανάπτυξης, που επιθυμεί ο Μάκης Χάβος για τους ποδοσφαιριστές του.

Η Καμπούρ ιδρύθηκε το 1962 κι αποτελείται ως επί το πλείστον από Ολλανδούς παίκτες, έχοντας στο ρόστερ της τρεις Βέλγους κι έναν Τσέχο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ