ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τερεζόπουλος: "Η νίκη ανήκει στον Βεργέτη"

Τερεζόπουλος: "Η νίκη ανήκει στον Βεργέτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα, Δημήτρης Τερεζόπουλος, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού υποστήριξε πως η επικράτηση αυτή είναι αφιερωμένη στον Στάικο Βεργέτη και στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη και έδειξε αντίδραση μετά τη βαριά ήττα με 5-0 στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο υπηρεσιακός τεχνικός των Αρκάδων, Δημήτρης Τερεζόπουλος, αφιέρωσε τη νίκη στον Στάικο Βεργέτη ενώ απένειμε τα εύσημα στον Γιώργο Μπαντή για την εμφάνιση του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Θέλω να πω πως αυτή η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη και θέλουμε να του την αφιερώσουμε όλη η ομάδα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Αστέρα, έναν άνθρωπο που πάλεψε, μόχθησε και δούλεψε πολύ για την ομάδα και του την αφιερώνουμε. Στο αγωνιστικό σκέλος σταθήκαμε αρκετά τυχεροί γιατί αν δεν είχαμε τον Γιώργο Μπαντή θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα.

Κινδυνέψαμε από τον Λεβαδειακό, όχι από οργανωμένο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά από λάθη δικά μας που ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ευτυχίσαμε όμως να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια λύθηκε η ομάδα, μετά πετύχαμε ακόμη ένα και πήγαν όλα καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και πιστεύω να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα αλλά με καλύτερες εμφανίσεις".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:
"Υπήρξαν κάποια θέματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός διαθέτει μία καλή ομάδα και έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας πάνω σε αυτόν, ένας να πέφτει και να υπάρχουν και διπλά μαρκαρίσματα, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη, τα οποία και πρέπει να διορθώσουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ