ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τέλη Ιουνίου ξεκινά το χτίσιμο του νέου Αστέρα

Τέλη Ιουνίου ξεκινά το χτίσιμο του νέου Αστέρα

Η επόμενη ημέρα του Αστέρα ξεκίνησε με "σκούπα" και συνεχίζεται με αναζήτηση μεταγραφικών στόχων και προπονητικού κέντρου στο εξωτερικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη από την περασμένη Κυριακή (17/4), μετά την λήξη των φετινών υποχρεώσεων, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Τρίπολη όπου δόθηκαν οι συντεταγμένες για το πώς θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη ημέρα.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται σίγουρα επτά παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο αλλά δεν θα ανανεωθούν. Ο λόγος για τους Γιώργο Μπαντή, Ντορίν Γκοϊάν, Καλιφά Σανκαρέ, Γιώργο Ζησόπουλο, Μπράιαν Λούι, Ρίτσι Κιτοκό και Έντερσον Τορμένα, τους οποίους ο Αστέρας ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους.

Συμπτωματικά, όλοι οι παραπάνω παίκτες ήταν μέλη της αμυντικής γραμμής του Αστέρα την περασμένη σεζόν: Ένας τερματοφύλακας, τέσσερις στόπερ και δύο δεξιοί μπακ δεν βρίσκονται πλέον στην ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των αντικαταστατών τους.

Το ρεπορτάζ θέλει τους Αρκάδες να κινούνται και για δύο εξτρέμ, εκεί όπου "πόνεσαν" πολύ φέτος, όπως και τουλάχιστον για έναν σέντερ-φορ.

Πέρα από την αναζήτηση παικτών, άνθρωποι του Αστέρα βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε Ολλανδία και Αυστρία, ώστε να βρεθεί το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα χτιστεί η νέα ομάδα υπό τις κατευθύνσεις του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του.

Η έναρξη για το χτίσιμο του Αστέρα της σεζόν 2016/2017 είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 27 Ιουνίου, εκεί όπου σίγουρα θα βρίσκονται στην Τρίπολη και νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρινομπλέ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ