ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τελευταία προπόνηση και διακοπές στον Αστέρα

Τελευταία προπόνηση και διακοπές στον Αστέρα

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα προπονήθηκαν για τελευταία φορά την τρέχουσα σεζόν. Στις 27 Ιουνίου η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Ξεκίνημα ποδοσφαιρικών διακοπών για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς το Σάββατο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση για την τρέχουσα σεζόν με την πρώτη της επόμενης να οριοθετείται για τις 27 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συντονισμού και ευλιγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια εσωτερικό δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού προηγουμένως παρέλαβαν από το προπονητικό επιτελείο τα μεταβατικά τους προγράμματα.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ορίστηκε για την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ένα γκρουπ 18 ποδοσφαιριστών αποτελούμενοι από όσους συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ποδοσφαιριστές από την Κ20, θα κάνουν προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Μάκη Χάβου και όλου του τεχνικού επιτελείου του Αστέρα, έτσι ώστε να γίνει η τελική αξιολόγηση για το ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ