ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ταχύτητα, άκρα, τελειώματα

Ταχύτητα, άκρα, τελειώματα

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ήταν ξεκάθαρος ως προς τις εντολές που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, το απόγευμα της Τρίτης. Ταχύτατες αλλαγές της μπάλας, κίνηση από τα άκρα, επιτυχή τελειώματα. Η δουλειά στα στημένα.

Μπορεί ο Μάκης Χάβος να περιμένει να τεστάρει τους παίκτες του στη φιλική αναμέτρηση με την Καμπούρ, την Παρασκευή, αλλά σε κάθε προπόνηση του Αστέρα προσπαθεί να δώσει χαρακτήρα έντασης ματς.

Ταχύτητα, άκρα, τελειώματα

Μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις, ο τεχνικός των Αρκάδων πέρασε στην τακτική και την μπάλα. Ζητούσε από τους συμπαίκτες του να κινούνται ταχύτατα στο χώρο, αλλά και να αλλάζουν εξίσου ταχέως την μπάλα.

Με δεδομένη την πρόθεση για ανάπτυξη από τα άκρα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του, μετά από ορθολογική ανάπτυξη.

Δουλειά στις στημένες φάσεις

Γνωστός από την αδυναμία του στις στημένες φάσεις, δεν θα μπορούσε παρά να είχε το πρόγραμμα του Αστέρα έξτρα δουλειά, σε αυτό το κομμάτι. Προς το τέλος της προπόνησης, οι Αρκάδες δοκιμάστηκαν σε στημένες φάσεις (κόρνερ, πέναλτι και φάουλ).

Ταχύτητα, άκρα, τελειώματα

Εκτός Ιγκλέσιας και Τσουκαλάς

Με το βλέμμα στο φιλικό με την Καμπούρ, εκτός της αναμέτρησης έχουν τεθεί οι Ματίας Ιγκλέσιας και Σταύρος Τσουκαλάς. Ο πρώτος "κληρονόμησε" ένα τραυματισμό στη γάμπα από την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση με τη Σιβόλντε, ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αναμένεται να μπει σε πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ