ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ταξίδι για ψώνια στην Αργεντινή ο Αστέρας

Ταξίδι για ψώνια στην Αργεντινή ο Αστέρας

Στον Αστέρα σχεδιάζουν από τώρα την επόμενη σεζόν με τον τεχνικό διευθυντή των Αρκάδων, Νίκο Γαλανακόπουλο να ταξιδεύει εντός τους μηνός στην Αργεντινή για να "τσεκάρει" στόχους.

Στην προσφιλή του, τα τελευταία χρόνια, αγορά της Αργεντινής θα κινηθεί όπως φαίνεται ο Αστέρας Τρίπολης. Άλλωστε οι εκπρόσωποι της "χώρας του τάνγκο" δεν λείπουν ποτέ από τις εγκαταστάσεις των "κιτρινομπλέ" στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και δεν θα λείψουν ούτε τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος, αφού επέστρεψε από την Ιταλία - βρέθηκε στη γειτονική χώρα, στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους με την οποία οι Αρκάδες έχουν συνεργασία - ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, βαλίτσες για την Αργεντινή.

Άλλωστε το πρωτάθλημα της χώρας της Νοτίου Αμερικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στη 10η αγωνιστική τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη "ζώνη".

Ο άνθρωπος των Αρκάδων θα τσεκάρει από κοντά υποψήφιους στόχους που έχουν προταθεί στον Αστέρα, ενώ αναμένεται να έχει συνομιλίες κατ' ιδίαν και με ανθρώπους ομάδων της Αργεντινής.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ