ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο αδερφός του Ντε Μπλάσις στον Αστέρα

Ο αδερφός του Ντε Μπλάσις στον Αστέρα

Ο 19χρονος Χούλιο Ντε Μπλάσις προπονείται με τις Ακαδημίες του Αστέρα. Λέτε να ακολουθήσει τα χνάρια της σπουδαίας καριέρας του αδερφού του, Πάμπλο, στους Αρκάδες;

Ο Χούλιο Ντε Μπλάσις φορά τη φανέλα με το αστέρικαι δοκιμάζεται στις ακαδημίες τoυ Αστέρα. Γεννημένος το 1995, ήρθε στα μέρη μας από τη Λατινική Αμερική για χάρη των Αρκάδων που έχουν συνδεθεί με αυτό το όνομα.

Με πρότυπο τον πρώην άσο των κιτρινομπλέ, ο Χούλιο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ποδόσφαιρο. Ούτε από τη θέση. Ούτε από τα χαρακτηριστικά του αδερφού του!

Ο μικρότερος Ντε Μπλάσις αγωνίζεται στα άκρατης επίθεσης χρησιμοποιώντας εξίσου καλά και τα δύο πόδια. Γρήγορος με την μπάλα, συγκλίνει αρκετά στην περιοχή ενώ μπορεί να παίξει και πάνω στην γραμμή. Τεχνίτης, με ποδοσφαιρική οξυδέρκεια, θυμίζει τον αδερφό του και εντός των αγωνιστικών χώρων.

Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για ένα ευγενικό παιδίπου τον αγκάλιασαν αμέσως οι συμπαίκτες του και τον βοήθησαν να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Προπονείται, κυρίως, με την Κ20 και πλέον γνωρίζει την πόλη και τους ανθρώπους που ο Πάμπλο λατρεύτηκε όσο λίγοι.

Ο αδερφός του Ντε Μπλάσις στον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πηγή: arcadiasports.gr

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ