ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τα πλάνα των Βεργέτη και Σκάζνι για τον "τελικό"

Τα πλάνα των Βεργέτη και Σκάζνι για τον "τελικό"

Σπάρτα Πράγας και Αστέρας "συγκρούονται" απόψε (26/11 20:00) στο "Λέτνα Στάντιον" με φόντο την πρόκριση στους "32" του Europa League. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στις όχθες του Μολδάβα ο Αστέρας θα διεκδικήσει απόψε (20:00) τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους "32" του Europa League. Η ομάδα από την Τρίπολη αντιμετωπίζει στο "Λέτνα Στάντιον" την Σπάρτα Πράγας και με νίκη την αφήνει πίσω του και ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

Ο Αστέρας δεν χάνεται ακόμα και με ισοπαλία, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει τη "βοήθεια" από τον ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο η ήττα απόψε από την Σπάρτα του στερεί κάθε (μαθηματική) ελπίδα για την πρόκριση την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Αστέρας φύγει νικητής από το "Λέτνα Στάντιον" θα είναι η πρώτη φορά που θα νικήσει εκτός έδρας στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα έχει απολογισμό 5 ισοπαλιών και 6 ηττών στα 11 προηγούμενα παιχνίδια. Κατά σύμπτωση, η Σπάρτα είναι αήττητη στο σπίτι της στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει για τη φάση των ομίλων του Europa League!

Βαθμολογία 11ου ομίλου

1. Σάλκε 8 (10-3)

2. Σπάρτα 6 (6-4)

3. Αστέρας 4 (4-7)

4. ΑΠΟΕΛ 3 (2-8)

26/11: Σπάρτα - Αστέρας, Σάλκε - ΑΠΟΕΛ

10/12: Αστέρας - Σάλκε, ΑΠΟΕΛ - Σπάρτα

Δείτε αναλυτικά όλα τα σενάρια πρόκρισης του Αστέρα

Ο Στάικος Βεργέτης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε ότι πιθανότατα ο σχηματισμός θα είναι ο ίδιος με των τελευταίων αγωνιστικών. Αν δεν αλλάξει γνώμη ή αν φυσικά δεν μπλοφάρει τον αντίπαλο τεχνικό, θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 και μοναδικές αλλαγές σε σχέση με τα δύο τελευταία ματς τον Νίκο αντί του τραυματία Μπερτόγλιο και τους Θεοδωρόπουλο, Γιάννου αντί των Μπαντή, Παπαδόπουλου που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Πιθανή ενδεκάδα Αστέρα: Θεοδωρόπουλος - Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης - Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας - Λανθαρότε, Νίκο, Μάσα - Γιάννου.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να παίξει με σφικτό 4-3-3, βάζοντας τον Γκοϊάν δίπλα στον Σανκαρέ και ανεβάζοντας τον Ζησόπουλο στο κέντρο μαζί με τους Ιγκλέσιας, Κουρμπέλη. Σε αυτή την περίπτωση θα "θυσιαστεί" είτε ο Νίκο είτε ο Λανθαρότε.

Από τη μεριά του Ζντένεκ Σκάζνι αφήνει το 3-5-2 με το οποίο αντιμετώπισε τη Λίμπερετς, όπως ο ίδιος σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς θέλει μία πιο επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι. "Πονοκέφαλος" για τον πρώην τεχνικό των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού, οι απουσίες λόγω καρτών από το κέντρο των Γιράτσεκ και Ματεγιόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα Σπάρτα: Μπίτσικ - Μαρέτσεκ, Μπράμπετς, Χόλεκ, Κόστα - Φρίντεκ, Χουσμπάουερ (Βάχα), Ντότσκαλ, Κρέιτσι,- Φατάι, Λαφάτα

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ