ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους!

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους!

Ο Αστέρας ήρθε σε μεγάλη συμφωνία με τη Γιουβέντους για συνεργασία σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών προς όφελος και των δύο συλλόγων.

Μια σπουδαία συνεργασία ανακοίνωσε ο Αστέρας, τη συνεργασία με την πρωτοπόρο της Serie A, Γιουβέντους, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών προς όφελος και των δύο συλλόγων. Οι βάσεις για τη συνεργασία του Αστέρα με τη Γιουβέντους μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του Αστέρα, Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την ομάδα της Serie A, Juventus F.C.! Η συνεργασία των δύο ομάδων θα έχει ως επίκεντρο τα ποδοσφαιρικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και κυρίως το δανεισμό ποδοσφαιριστών της Juventus στον Αστέρα.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του Αστέρα με τη Juventus μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας μας Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του Αστέρα, Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία έχει τις ρίζες της στην ανάπτυξη του δικτύου της Γιουβέντους σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα και γι' αυτό το λόγο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας η επιλογή που έγινε μετά από διεξοδικό έλεγχο των ιθυνόντων της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα.

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους!

Ο Sport director, Φεντερίκο Σερουμπίνι, και ο Τechnical Assistant, Κλάουντιο Κιελίνι, της Γιουβέντους με τους Δημήτρη Μποροβήλο και Νίκο Γαλανακόπουλο στο Τορίνο

Αυτή η συνεργασία, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών και συνεργασιών που αναδεικνύουν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με κινήσεις που ως στόχο έχουν το ακόμη πιο λαμπρό μέλλον του Αστέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Τορίνο, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των ακαδημιών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Juventus για την άριστη και ζεστή φιλοξενία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εκπροσώπων της ιταλικής ομάδας στην Τρίπολη."

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους!

Ο προπονητής νέων της Γιουβέντους και άλλοτε δόξα της ομάδας, Τζανλούκα Πεσότο, με τους Δημήτρη Μποροβήλο και Νίκο Γαλανακόπουλο στο Τορίνο

ANNOUNCEMENT

"Asteras Tripolis F.C has announced the launch of multi-level cooperation with Juventus F.C. The cooperation of the two teams will mostly concentrate on the first team, academies and the possibility of exchanging players on loan.

The basis for its cooperation with Juventus was made during a visit in Turin when the Italian team came into contact with the vice president and general manager of Asteras Tripolis Mr. Dimitris Borovilos and the technical director Nikos Galanakopoulos.

It is a partnership with the intentions of extending a strong network tie with the Italian club that has a strong presence in all major leagues and for this reason it is a great honor for our team to be part of, after a thorough review of all the Italian representatives in Greece.

This cooperation adds to a number of actions and collaborations that highlight the importance given by the management of our club to the development of young players at all levels, with the aim of developing a greater Asteras within Greece and Europe.

During their three-day stay in Turin our representatives managed to exchange views on all matters that have to do with the daily operation of a football club, and discussed further ways of development of the academies and the football technical department.

Asteras Tripolis would like to thank the family of Juventus for the excellent, warm hospitality and await for the representatives of the Juventus team to come and visit Tripolis in the near future".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ