ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συμφώνησε με Γιάννου ο Αστέρας!

Συμφώνησε με Γιάννου ο Αστέρας!
INTIME SPORTS

Ο νεαρός σέντερ φορ του Πανιώνιου έδωσε τα χέρια με τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα μεταγραφεί το καλοκαίρι, παρεκτός κι αν έχει πρόταση από το εξωτερικό.

Από τώρα μαγειρεύει ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου ο Αστέρας Τρίπολης και ένα από τα πιο εύγεστα συστατικά που θέλει να προσθέσει στο μενού του είναι ο Απόστολος Γιάννου!

Ηδη, μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν δώσει τα χέρια με τον 25χρονο φορ του Πανιώνιου, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και "τρέχει" υπέροχη σεζόν, με 9 γκολ και 2 ασίστ σε 23 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Μοναδική περίπτωση να μην ενταχθεί ο Γιάννου στο έμψυχο δυναμικό του Αστέρα είναι η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Έχει συζητήσει για το θέμα με τα στελέχη του Αστέρα Τρίπολης και έχει οριστεί και το σχετικό χρονικό πλαίσιο για την τελική επιλογή του παίκτη. Βούληση των ανθρώπων του Αστέρα που έχουν ήδη καταρτίσει το βασικό μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού είναι να κάνουν επιπλέον δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά κατά τη διάρκεια του β΄γύρου θα αξιολογηθούν αρκετοί παίκτες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ