ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση ρούχων για τους πρόσφυγες από τον Αστέρα

Συγκέντρωση ρούχων για τους πρόσφυγες από τον Αστέρα

Ο Αστέρας σε συνεργασία με την "PRAKSIS" καλεί τους φίλους της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό να πάνε είδη ρουχισμού στο γήπεδο για να δοθούν εν συνεχεία στους πρόσφυγες. (VIDEO)

Όπως αρκετές ομάδες της Super League έτσι και ο Αστέρας ξεκινάει δράση για τους πρόσφυγες αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Αρκαδίας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ "PRAKSIS" καλούν τους φίλους της ομάδας να πάνε στο γήπεδο με συγκεκριμένα είδη ρουχισμού τα οποία εν συνεχεία θα διατεθούν στους πρόσφυγες.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλεί τους φιλάθλους οι οποίοι την Κυριακή (20/03, 19:30) θα δώσουν το παρών στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός, να συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ρούχων για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Σε συνεργασία με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση " PRAKSIS", η οποία υλοποιεί προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης σε όλα τα σημεία υποδοχής προσφύγων στην Ελλάδα, θα συγκεντρωθούν πολύ συγκεκριμένα είδη ρουχισμού προκειμένου να ενισχύσουμε με όση δύναμη έχουμε τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας τους.

Έξω από όλες τις Θύρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 17:30, θα έχουν τοποθετηθεί ειδικά καλάθια, στα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να παραδίδουν όσα από τα παρακάτω είδη ρουχισμού επιθυμούν.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ

-Εσώρουχα

-Κάλτσες

-Κουβέρτες / Υπνόσακοι

-Σκουφιά /Κασκόλ /Γάντια

-Αδιάβροχα μπουφάν

-Αθλητικά κλειστά, παπούτσια (ανδρικά-γυναικεία)

Τα είδη ρουχισμού θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ από την παραπάνω λίστα".

Δείτε το video από τη συμμετοχή του Rachid Hamdani στην καμπάνια της PRAKSIS.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ