ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σχολική επίσκεψη στο "σπίτι" του Αστέρα

Σχολική επίσκεψη στο "σπίτι" του Αστέρα

Μια διαφορετική νότα έδωσαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" οι μαθητές των δημοτικών σχολείων Βυτίνας, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου, που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αστέρα (video)

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου" το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"γέμισε για ακόμη μία μέρα με όμορφα παιδικά χαμόγελα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Βυτίνας, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου.

Τα μικρά "αστεράκια" υποδέχτηκαν ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Κώστας Θεοδωρόπουλος, και ο διατροφολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος.

Ο κ. Μπερτζελέτοςμίλησε στα παιδιά για την υγιεινή διατροφή και τα συμβούλευσε να αποφεύγουν τροφές και ποτά με ζάχαρη και να προτιμούν την κατανάλωση φρούτων και νερού.Επίσης, απάντησε σε όλες τις απορίες των παιδιών σχετικά με τη διατροφή όπως για παράδειγμα για το ποια είναι η σωστή συχνότητα και ώρα για την κατανάλωση γλυκών.

ΟΚώστας Θεοδωρόπουλος καλωσόρισε τους μαθητές/τριες, συνομίλησε μαζί τους, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες.

Τέλος, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις κι έπειτα τα παιδιά πέρασαν τον ελεύθερο χρόνο τους με παιχνίδι στα γήπεδα των ακαδημιών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ