ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σύσκεψη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την επόμενη ημέρα

Σύσκεψη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την επόμενη ημέρα

Κανένας χρόνος για χάσιμο στον Αστέρα καθώς μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βέροια μπήκε ήδη στο αυλάκι ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Οι περισσότερες ελληνικές ομάδεςκατεβάζουν ρολά με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και... βλέπουμε. Ειδικά αν δεν έχουν κάποιο άμεσο στόχο, όπως τα προκριματικά στην Ευρώπη, και οι επόμενες υποχρεώσεις είναι σε 4 μήνες. Ο Αστέρας όμως ήδη κοιτά την επόμενη ημέρα και όχι στα λόγια.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όσων έχουν στα χέρια τους τις τύχες του οργανισμού ΑΣΤΕΡΑΣ, για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο,εμπορικό τμήμα, όσοι υπηρετούν το αστέρι από διαφορετικά πόστα, έμειναν για ώρες στο "κιτρινομπλέ" σπίτι, συζητώντας τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να πετύχει του χρόνου τον στόχο της. Γιατί φέτος δεν τον πέτυχε και κανένας στον σύλλογο δεν επιχειρεί να κάνει το "μαύρο-άσπρο".

Ακριβώς το αντίθετο.Στον Αστέρα αναγνωρίζουν όλα τα λάθη που έγιναν στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και είναι εδώ για να τα διορθώσουν. Ήδη μετά τις πολύωρες συζητήσεις δόθηκαν οι συντεταγμένες για το πώς θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη ημέρα. Ποια θα είναι η πυξίδα που θα την οδηγήσει ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

​Το μήνυμα άλλωστε δόθηκε και με την ανάρτηση στο facebook το βράδυ της Κυριακής: Το φετινό παραμύθι δεν είχε happy end, ωστόσο το ποδοσφαιρικό παραμύθι του Αστέρα συνεχίζεται.

Ο Αστέρας τη φετινή χρονιά"έπεσε" αγωνιστικά. Κάτι που επιτρέπεται να συμβεί. Αυτό όμως που επιβάλλεται είναι να σηκωθεί. Και η χθεσινή σύσκεψη είναι ένα καλό σημάδι ότι οι άνθρωποι της ομάδας το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι αυτό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ