ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στον Αστέρα ο Γκοντό

Στον Αστέρα ο Γκοντό

Ο 19χρονος Ιβοριανός φορ, Σεντρίκ Γκοντό, είναι και επίσημα παίκτης του Αστέρα καθώς έπεισε τον Μάκη Χάβο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Σεντρίκ Γκοντό ήταν το νέο πρόσωπο το Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας, όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα, ορμώμενος από τη Φλωρεντία και την ομάδα Νέων της Φιορεντίνα.

Ο 19χρονος Ιβοριανός φορ ικανοποίησε τον Μάκη Χάβο στις προπονήσεις και τα φιλικά με Κάμπουρ και Γκεντσλέρμπιρλίγι και οι Αρκάδες την Τρίτη ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Ο Gondo γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1996, επέλεξε το νούμερο 6 για τη φανέλα του και αγωνίζεται ως επιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στην πόλη Divo στην Ακτή Ελεφαντοστού και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πείσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τις δυνατότητες μου. Θέλω πρώτα απ' όλα να μάθω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και τον τρόπο σκέψης των αμυντικών στο ελληνικό πρωτάθλημα για να μπορέσω να σημειώσω αρκετά γκολ. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και στο μέλλον να κερδίσει αρκετά από μένα ο ΑΣΤΕΡΑΣ".

2015–2016 Fiorentina

2015–2016 → Ternana 25 (2)"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ