ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στον Αστέρα έως το 2020 ο Ιγκλέσιας

Στον Αστέρα έως το 2020 ο Ιγκλέσιας
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματίας Ιγκλέσιας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Αστέρα για δυο ακόμη χρόνια και θα παραμείνει αρχηγός των Αρκάδων έως το 2020.

Η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της στον Αστέρα καθώς ο Ματίας Ιγκλέσιας που αποκτήθηκε το 2015 συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Αρκάδες έως το 2020 και θα συνεχίζει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Αργεντινός μέσος δεν το σκέφτηκε πολύ και έδωσε τα χέρια με τον Αστέρα στην πρόταση που του έγινε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμα στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη συμφωνία των δυο πλευρών ενώ ο Ιγκλέσιας έκανε και δηλώσεις χαρακτηρίζοντας το σύλλογο της Τρίπολης οικογένεια του.

Η ανακοίνωση του Αστέρα ανέφερε:

"Για πάντα στην Τρίπολη ο αρχηγός!

Ο Matias Iglesias συμφώνησε με τη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ και ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους κιτρινομπλέ!

Ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Το κιτρινομπλέ περιβραχιόνιο παραμένει στο χέρι του Αργεντινού αμυντικού μέσου, ο οποίος από το 2015 βρίσκεται στην Τρίπολη και έχει σκοράρει 11 γκολ σε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Iglesias μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στο asterastripolis.gr:

"Για μένα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι οικογένεια και η Τρίπολη σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα σε μια χρονιά που επιστρέψαμε στο Europa League.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και τον κόσμο που μας αγαπάει και μας δίνει ώθηση στους αγώνες."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ