ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο ακουστικό για Μπερτόγλιο

Στο ακουστικό για Μπερτόγλιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι στο Κίεβο, κάνει προπονήσεις με την Ντινάμο, ωστόσο η περίπτωση του μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Αστέρα σε περίπτωση που ο Αργεντινός μείνει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα.

Στην προηγούμενη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές με τον Αστέρα σε όλες τις διοργανώσεις (SuperLeague, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League) πετυχαίνοντας 4 γκολ και βοηθώντας τους συμπαίκτες του να πετύχουν 7 συνολικά (ασίστς).

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο τα πήγε εξαιρετικά με τη φανέλα του Αστέρα στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ενώ για την ποιότητά του δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία στην Τρίπολη.

Ωστόσο, μετά το τέλος της σεζόν ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στην Ουκρανία και την Ντινάμο Κιέβου.

Ο Μπερτόγλιο κάνει προπονήσεις με την ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας, αλλά δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα.

Οι συζητήσεις του Νοτιοαμερικάνου με την Ντινάμο δεν έχουν καταλήξει κάπου μέχρι τώρα. Κι αυτό λόγω του παιχνιδιού τακτικής που ασκούν οι Ουκρανοί, καθώς δεν θέλουν να χάσουν "τζάμπα" τον παίκτη. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι θα βρουν μια ομάδα που θα πληρώσει έστω ένα ελάχιστο ποσό για τον αποκτήσει, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο 26χρονος μέσος έχει προτάσεις από μεσαίες ομάδες της Αργεντινής και καλές της Βραζιλίας - χώρα στην οποία έχει καλό όνομα - ωστόσο επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη.

Ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να παραμείνει στη χώρα μας, πόσο μάλλον σε μια ομάδα με βλέψεις, την οποία γνωρίζει και η οποία τον γνωρίζει. Τον Αστέρα.

Τα (συν)αισθήματα είναι αμοιβαία. Κι ο Αστέρας παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του και περιμένει εξελίξεις, για να κάνει την κίνησή του. Δηλαδή, το εάν και πότε θα μείνει ελεύθερος από την Ντινάμο Κιέβου. Άλλωστε, η εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπό του οι Αρκάδες είναι δεδομένη και θεωρούν ότι ο "Φάκου" είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ωστόσο, το πάνω χέρι το έχει η ουκρανική ομάδα, η οποία δεν ενδίδει στις πιέσεις του ποδοσφαιριστή ώστε να τον αφήσει ελεύθερο και περιμένει ότι θα βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει για την απόκτησή του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ