ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην αποστολή για Λονδίνο ο Μπαντιμπανγκά

Στην αποστολή για Λονδίνο ο Μπαντιμπανγκά

Μετά τη λήξη της προπόνησης της Τρίτης (21/10), ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο (22.05).

Με τον Μπαντιμπανγκά θα ταξιδέψει ο Αστέρας Τρίπολης στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τότεναμ την Πέμπτη (23/10, 22:05) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά τη λήξη της πρωινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα, πριν την αναχώρηση για την Αγγλία, ο Στάικος Βεργέτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Λονδίνο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Ο Σλοβάκος Κρούζλιακ σφυρίζει το ματς

Ο Σλοβάκος Ιβαν Κρούζλιακ θα σφυρίξει τον αγώνα του Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (23/10) στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τότεναμ. Βοηθοί του Κρούζλιακ θα είναι οι Σλοβάκοι, Τόμας Σομολανί, Τόμας Μόκος και 4ος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σλοβάκος, Αντρέι Μπρέντζα. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Σλοβάκοι, Ρίτσαρντ Τρουτζ, Βλαντιμίρ Βνουκ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ