ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Ισνάλδο

Στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Ισνάλδο

Ο Εουχένιο Ισνάλδο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7) στην Τρίπολη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Αστέρα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από το πρωί της Κυριακής (16/7) σας ενημέρωσε το Sport24.gr ότι ο Αστέρας κινείται δυνατά για την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Εουχένιο Ισνάλδο. Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7) ο Νοτιαμερικάνος έφθασε στην Τρίπολη και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρώσει της μετακίνησή του στους "κιτρινομπλέ".

Ο Ισνάλδο, ο οποίος είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, έχει ύψος 1.80μ, είναι αριστεροπόδαρος και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, όντας συμπαίκτης με τον Νάτσο Σκόκο απ' τον Ιανουάριο του 2015, όταν κι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 12 συμμετοχές με δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Νιούελς, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Ντεφένα ι Χουστίσια, με την οποία είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 32 αγώνες. Αν μη τι άλλο, αν ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Αστέρα που κάνει ξανά στροφή στη... λάτιν αγορά.

Δείτε VIDEO του Αργεντινού:

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

Photo credits: NOB oficial

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ