ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Ολλανδία θα "χτιστεί" ο Αστέρας

Στην Ολλανδία θα "χτιστεί" ο Αστέρας

Στην περιοχή του Άρνεμ στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου.

Ραντεβού την Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της σεζόν 2015-2016. Έξι ημέρες αργότερα, την Κυριακή 12 Ιουλίου, η αποστολή θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Άρνεμ.

Εκεί, μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, βρίσκεται το προπονητικό κέντρο "BILDERBERG CHÂTEAU HOLTMÜHLE" το οποίο θα φιλοξενήσει του Αρκάδες μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου. Είναι το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα "χτιστεί" ο Αστέρας της νέας σεζόν.

Η ιστορία του προπονητικού κέντρου

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των κιτρινομπλέ, "το Château Holtmühle είναι ένα μοναδικό ιστορικό κάστρο που η κατασκευή του χρονολογείται στο Μεσαίωνα. Το ήσυχοπεριβάλλον, εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες που απαιτούνται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει 66 όμορφα και άνετα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου,πισίνα, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ