ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην επόμενη μέρα του Αστέρα δεν χωράνε οι "αστειότητες" του Σκάνζι

Στην επόμενη μέρα του Αστέρα δεν χωράνε οι "αστειότητες" του Σκάνζι
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση για την εμφάνιση, "γαμώτο" για την ισοπαλία και... Πανιώνιος. Ο Αστέρας αφήνει την Σπάρτα στην UEFA και κοιτάει μπροστά. Τι είπε ο παρατηρητής διαιτησίας για το ακυρωθέν γκολ.

Ο Αστέρας για άλλο ένα παιχνίδι έκανε μία πειστική εμφάνιση ωστόσο δεν πήρε αυτό που άξιζε. Όπως με τον Παναιτωλικό και την Καλλονή, έτσι και με την Σπάρτα Πράγας οι κιτρινομπλέ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη η οποία τελικά δεν ήρθε στο στρατόπεδό τους.

Ένα "γαμώτο" έμεινε από την αναμέτρηση με τους Τσέχους στην οποία ο Μάσα σημάδεψε για 5η(!) φορά το δοκάρι σε αγώνα του Αστέρα στο Europa League. Μία ισοπαλία που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαταράξει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας για το ρόστερ της.

Σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό- πολλές σκάλες πάνω σε ταχύτητα σε σχέση με αυτό στην Καλλονή- η ομάδα αντεπεξήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό. Κρατά τον βαθμό που την διατηρεί στο κόλπο (μετά και το διπλό της Σάλκε στην Κύπρο) και περιμένει τον Πανιώνιο στην Τρίπολη.

Μετά από δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα όπου ο Αστέρας δεν έφτασε στη νίκη, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στα τρίποντα. Και εκεί έχουν το μυαλό του και μόνο οι κιτρινομπλέ, αφήνοντας πίσω τους τα όσα ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με τη Σπάρτα.

Τι έγινε στα αποδυτήρια του Κολοκοτρώνης

Οι Τσέχοι αντιμετώπισαν τα αποδυτήρια του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν να είχαν παίξει αγώνα σε τοπικό πρωτάθλημα. Εκνευρισμένοι από το γκολ που ακυρώθηκε στο τέλος, κλωτσούσαν πόρτες και πετούσαν αντικείμενα μπροστά στα μάτια ανθρώπων της UEFA.

Την ώρα που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδινε για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Αστέρα για την οργάνωση του παιχνιδιού και τη φιλοξενία, οι άνθρωποι της Σπάρτα δεν σεβάστηκαν το χώρο που τους φιλοξενούσε. Τον λόγο φυσικά για ό,τι έγινε, έχει η UEFA. Η ίδια που αν θέλει θα ασχοληθεί και με τις δηλώσεις του Σκάζνι.

"Είχα μιλήσει με φίλους μου στην Ελλάδα και ήξερα τι θα συμβεί", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αλλά δεν απάντησε ποτέ ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι φίλοι και αν μιλά εναντίον της διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου ή του Αστέρα που φιλοξένησε την Σπάρτα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Σκάζνι, φανερά εκνευρισμένος από το γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις, πρόσβαλε τόσο τον Αστέρα όσο και την Ελλάδα χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Οι κιτρινομπλέ ωστόσο δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τις "αστειότητες" του Τσέχου όπως τονίζουν χαρακτηριστικά. Και πέρα από τα θερμά λόγια των ανθρώπων της UEFA για την οργάνωση και τη φιλοξενία, κρατούν τα τα λόγια που τους είπε ο παρατηρητής διαιτησίας: "Κάθε επαφή εντός μικρής περιοχής με τον τερματοφύλακα ή όταν εμποδίζεται στην έξοδό του ο γκολκίπερ είναι φάουλ", είπε συγκεκριμένα, δίνοντας απόλυτο δίκιο στον Στραχόνια για την απόφασή του να ακυρώσει το γκολ.

Τράβηγμα ο Φούντας

Στην επόμενη μέρα του Αστέρα δεν χωράνε οι "αστειότητες" του Σκάνζι

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Ταξιάρχης Φούντας υπέστη τράβηγμα στον λαγονοψοΐτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σπάρτα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Με δεδομένη και την απουσία του Μανού Λανθαρότε, ο Στάικος Βεργέτης ψάχνει λύσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ