ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στέλνουν Ρόλε στη Χιλή

Στέλνουν Ρόλε στη Χιλή
Ρόλε INTIME SPORTS

Σειρήνες από τη Χιλή για τον Μαρτίν Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε σε ξένη ιστοσελίδα, ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Αρκάδων είναι στη λίστα της Ο'Χίγκινς.

Μεταγραφικός στόχος της Ο'Χίγκινς είναι ο Μαρτίν Ρόλε. Αυτό αν ληφθούν υπόψιν όσα γράφτηκαν στην ιστοσελίδα ''elrancaguino.cl''. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας από τη Χιλή και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

''Τις τελευταίες ώρες ένα από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει ότι ενδιαφέρουν την ομάδα είναι αυτό του 30χρονου Μαρτίν Ρόλε, που έχει παίξει σε San Lorenzo de Almagro, Olimpo de Bahia Blanca και Arsenal de Sarandi, ενώ τώρα είναι στην Ελλάδα στον Αστέρα Τρίπολης'' επισημαίνεται.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ρόλε έχει καταγράψει 42 συμμετοχές με την ''κυανοκίτρινη'' φανέλα, ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα τέρματα. Σημειώνεται ότι η Ο'Χίγκινς πήγε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και αποκλείστηκε από την Ουνιβεριτάδ Κατόλικα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ