ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στα "ραντάρ" της Ζάλτσμπουργκ ο Ίγκορ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ EUROKINISSI SPORTS

Περίοπτη θέση στην transfer list της Red Bull Ζάλτσμπουργκ έχει o 20χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Αστέρα, Ίγκορ Καριόκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Αποκτήθηκε από την Κομερσιάλ Φουτεμπόλ Κλούμπε μετά από ενδελεχές scouting των ανθρώπων του Αστέρα, οι οποίοι μάλιστα ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να τον δουν από κοντά. "Ψήθηκε" στην Κ20 των "κιτρινομπλέ" και μόλις στα 19 του έτη πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μπακ, Ίγκορ Καριόκα, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες - λόγω τραυματισμών ή τιμωριών - βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Τρίπολης. Άλλωστε, ο τεχνικός των Αρκάδων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

Δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος που πιστεύει στο ταλέντο του Βραζιλιάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Red Bull Ζάλτσμπουργκ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ίγκορ Καριόκα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της αυστριακής ομάδας τον είδαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ κι έμειναν ικανοποιημένοι από τις ικανότητές του και την προοπτική που υπόσχεται.

Τη φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος έχει 11 συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας με τους "κιτρινομπλέ". Ο "φάκελός" του έχει δεχθεί θετικές εισηγήσεις από το αρμόδιο επιτελείο της Ζάλτσμπουργκ, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί εάν θα γίνει τελικά κίνηση κατά τη χειμερινή ή την επόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Άλλος ένας παίκτης του Αστέρα που η απόκτησή του πέρασε στα... ψιλά, αλλά δείχνει ολοένα να κερδίζει πόντους με τις εμφανίσεις του εντός κι εκτός συνόρων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ