ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σκληρή δουλειά απ' όλους στον Αστέρα

Σκληρή δουλειά απ' όλους στον Αστέρα

Υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μουντάκη δουλεύουν καθημερινά οι γκολκίπερ του Αστέρα με σκοπό στην διάρκεια της σεζόν να υπερασπίζονται με επιτυχία την εστία της ομάδας της Τρίπολης. (VIDEO)

Όπως σε κάθε ομάδα έτσι και στον Αστέρα η καθημερινή εκγύμναση των γκολκίπερ της ομάδας αποτελεί ένα ξεχωριστό προπονητικό κομμάτι.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο Γιώργος Μουντάκης, προσπαθεί με διάφορες ασκήσεις και τεχνικές να γυμνάζει όσο το δυνατόν καλύτερα τους Μπαντή, Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλο και Καπετάνο ώστε αυτοί να είναι σε εγρήγορση και να γίνονται καλύτεροι από μέσα σε μέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Γιώργος Μουντάκης, προπονεί σε εντατικούς ρυθμούς τους τερματοφύλακες του ΑΣΤΕΡΑ! Δείτε το video από το πρόγραμμα του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας στους Μπαντή, Kosicky, Θεοδωρόπουλο και Καπετάνο".

Σκληρή δουλειά απ' όλους στον Αστέρα
Σκληρή δουλειά απ' όλους στον Αστέρα

Πέντε απουσίες στην προπόνηση

Αναφορικά με την προπόνηση της Παρασκευής αυτή περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια παιχνίδια κατοχής και ολοκληρώθηκε με τρέξιμο χωρίς μπάλα.

Απόντες αλλά με σχετική άδεια ήταν οι Χανταμί, Μουκάμ και Σανκαρέ καθώς και οι διεθνείς Φούντας, Γιάννου. Το Σάββατο οι παίκτες του Αστέρα θα προπονηθούν το πρωί και εν συνεχεία θα έχουν ρεπό την Κυριακή με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (16/11).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ