ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σκέψεις για επιστροφή Μουνάφο στον Αστέρα

Σκέψεις για επιστροφή Μουνάφο στον Αστέρα
Μουνάφο, Κίτσιου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του Πλατανιά για ανανέωση, ψάχνει ομάδα και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Αστέρας εξετάζει την επιστροφή του στην Αρκαδία.

Διακριθείς στον Πλατανιά της σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. Ο Αργεντινός χαφ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα των Χανίων, καταγράφοντας 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Κρήτης του έκανε πρόταση για ανανέωση, αλλά τα χρήματα που ζητούσε ο 29χρονος μέσος ήταν τέτοια, που δεν μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Κέρκυρα στην οποία προτάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αστέρας Τρίπολης σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του. Άλλωστε ο Λατινοαμερικανός όχι μόνο προέρχεται από πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά στην ομάδα της Αρκαδίας ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις.

Εκεί έπαιζε από το 2013 μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016, οπότε και μετακόμισε στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. Η τρίτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν ο Πανθρακικός. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουνάφο έχει ως πρώτο στόχο να συνεχίσει εκτός Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ