ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση ο Γκοϊάν

Σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση ο Γκοϊάν
Γκοϊάν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντορίν Γκοϊάν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει από τη δράση. Θέλει να πάει στο Euro με την Εθνική Ρουμανίας και να βάλει στοπ στην καριέρα του.

Η εφετινή θα είναι κατά τα φαινόμενα η τελευταία σεζόν του Ντορίν Γκοϊάν στον Αστέρα. Ο Ρουμάνος αμυντικός παίζει στην ομάδα της Αρκαδίας από το 2013 και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος Ιουνίου.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του εξέφρασε την ελπίδα του να κλείσει την καριέρα του μετά το προσεχές Euro. " Το συμβόλαιό μου στον Αστέρα τελειώνει το καλοκαίρι. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια. Το απήλαυσα και εγω και η οικογένειά μου. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα. Θα ήταν φανταστικό να ολοκληρώσω την καριέρα μου με ένα μεγάλο τουρνουά, όπως το Euro".

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, που είναι πλέον 36 ετών, ανέφερε: " Θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο, έστω από κάποιο άλλο πόστο. Θα δούμε...". Εφέτος ο Γκοϊάν έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια, τα 11 στο πρωτάθλημα, τα 2 στο κύπελλο και τα 3 στην Ευρώπη.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ