ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σκάζνι: "Έχω μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου"

Σκάζνι: "Έχω μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου"
Σκάζνι INTIME SPORTS

Με επιστολή του προς την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, απολογήθηκε για τις άστοχες δηλώσεις του μετά το ματς των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, είχε χαρακτηρίσει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη "ως ντροπή του ποδοσφαίρου θεωρώντας ότι ο διαιτητής αδίκησε την τσεχική ομάδα. Ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού κι ΟΦΗ, μέσω επιστολής προς του Αρκάδες, απολογήθηκε για τις άστοχες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της αντιπάλου του Αστέρα - η οποία τιμωρήθηκε και με πρόστιμο λόγω της συμπεριφοράς του Ζντένεκ Σκάζνι - στους ομίλους του Europa League ως όφειλε ζήτησε συγνώμη για όσα είπε τότε και μάλιστα δήλωσε ειλικρινώς μετανιωμένος.

Στην επόμενη μέρα του Αστέρα δεν χωράνε οι "αστειότητες" του Σκάνζι

Αναλυτικά η επιστολή του Ζντένεκ Σκάζνι προς τον Αστέρα Τρίπολης:

"Σας μεταφέρω την ειλικρινή μου απολογία για τη συμπεριφορά μου στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Σπάρτα Πράγας στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 για τους ομίλους του Europa League. Ο εκνευρισμός μου από τον αγώνα πήρε τον καλό εαυτό μου με αποτέλεσμα να έχω αντιαθλητική συμπεριφορά, για την οποία ειλικρινώς έχω μετανιώσει. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ