ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Ουσέρο

Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Ουσέρο
Ουσέρο INTIME SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση. Εκτός ο Ουσέρο, τρεις έκαναν ατομικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής και ενώ μια ημέρα πριν είχε το ματς με τη Μπεσίκτας (2-2) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε πολλά παιχνίδια με μπάλα.

Οι Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο Ουσέρο ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο, όπου θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη (Κυριακή 30/11, 17.15).

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Στάικος Βεργέτης υπολογίζει και πάλι στον Πάμπλο Μάσα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στο Ηράκλειο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ