ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σέλφαρε με τον Αστέρα και κέρδισε!

Σέλφαρε με τον Αστέρα και κέρδισε!

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του Αστέρα έρχεται στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/04, 19:00). Δες πώς μπορείς να πάρεις μέρος για να κερδίσεις!

Οπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram:"Μεγάλος διαγωνισμός στον επίσημο λογαριασμό του @asterastripolisfc στο #instagram! Βγάλε την πιο εντυπωσιακή #selfie φωτογραφία στον αγώνα της Κυριακής (10/04, 19:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ανέβασε την βάζοντας hashtag (#asterastripolisfc) και κέρδισε αγορές αξίας 50€ από το Star Store! Η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα είναι αυτή που θα κερδίσει το διαγωνισμό! Τη Δευτέρα 11/04 στις 15:00 θα ανακοινωθεί ο νικητής/τρια του διαγωνισμού!"

Ο διαγωνισμός του Αστέρα στο instagram:

Μεγάλος διαγωνισμός στον επίσημο λογαριασμό του @asterastripolisfc στο #instagram! Βγάλε την πιο εντυπωσιακή #selfie φωτογραφία στον αγώνα της Κυριακής (10/04, 19:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ανέβασε την βάζοντας hashtag (#asterastripolisfc) και κέρδισε αγορές αξίας 50€ από το Star Store! Η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα είναι αυτή που θα κερδίσει το διαγωνισμό! Τη Δευτέρα 11/04 στις 15:00 θα ανακοινωθεί ο νικητής/τρια του διαγωνισμού!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ