ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Ψάχνεται" για Παλάσιος ο Αστέρας

"Ψάχνεται" για Παλάσιος ο Αστέρας

Ο Αστέρας "χτενίζει" από τώρα την αγορά της Αργεντινής και ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Τρίπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι αυτή του 24χρονου επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπαστιάν Παλάσιος. (VIDEOS)

Από τη στιγμή που "έσκασε" η πρόταση από την Κίνα, κι ο Απόστολος Γιάννου έφυγε για την Γκουανγκζού, ο Αστέρας έμεινε με τον Νίκο Ιωαννίδη ως μοναδικό επιθετικό του. Στην Τρίπολη δεν θέλουν να βρεθούν προ απροόπτου και εξετάζουν από τώρα την ενίσχυση στην επίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι αυτή του 24χρονου επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο "πικολίν", όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Αστέρα, τώρα έχει προταθεί κι εξετάζεται σοβαρά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς και είναι γιος μποξέρ. Το 2013 και το 2014 δόθηκε κατά σειρά δανεικός, σε Ουνιόν Σάντα Φε κι Αρσενάλ Σαραντί. Με την πρώτη σημείωσε 9 γκολ σε 39 συμμετοχές, με τη δεύτερη 2 γκολ σε 18 αντίστοιχα. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, στη χώρα του "τάνγκο".

Την τρέχουσα σεζόν και χρονιά έχει αγωνιστεί σε έξι ματς των "σενέισες", στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα έχει δώσει το παρών στις αναμετρήσεις με τις Ουνιόν Σάντα Φε, Ρίβερ Πλέιτ, Ράσινγκ Κλουμπ, Νιούελς Ολντ Μπόις, Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν και Ατλέτικο Τουκουμάν, βρίσκοντας δίχτυα απέναντι στην τέταρτη, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Νάτσο Σκόκο. Έχει αγωνιστεί επίσης σε δύο ματς του Copa Libertadores, απέναντι σε Ντεπορτίβο Κάλι και Μπολίβαρ, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα. Το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Παλάσιος με την Μπόκα λήγει τον Ιούνιο του επόμενου έτους.





TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ