ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρωτοποριακή συνεργασία με γερμανικό fund

Πρωτοποριακή συνεργασία με γερμανικό fund
Αστέρας

Σε μία συνεργασία με αρκετό ενδιαφέρον προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επενδυτικό fund από την Γερμανία αγόρασε τα δικαιώματα επτά ποδοσφαιριστών. Διαβάστε τι περιλαμβάνει η συμφωνία.

Η σοβαρή δουλειά επιβραβεύεται, έστω και καθυστερημένα, κάτι που ισχύει μέχρι κεραίας στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έφτασαν μέσα σε λίγα χρόνια στο υψηλότερο σκαλοπάτι της ιστορίας τους, καταφέρνοντας να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι επιτυχίες, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας βλέπουν το μέλλον και ετοιμάζουν συνεργασίες που θα συζητηθούν. Μία από αυτές αφορά τις ακαδημίες του συλλόγου.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που συνεργάζεται με επενδυτικό fund από την Γερμανία, το οποίο αγόρασε (με ένα σεβαστό ποσό) τα δικαιώματα επτά νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες/πρώτη ομάδα.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία

Οι Γερμανοί ήρθαν, είδαν και εκτίμησαν τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε αρκετά η πώληση του Φορτούνη πριν λίγα χρόνια στην Καϊζερσλάουτερν, όπως και η άνοδος των Ελλήνων παικτών γενικότερα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έτσι με ένα σχετικά μεγάλο ποσό αγόρασαν τα δικαιώματα επτά ταλέντων που πλέον είναι σε συνιδιοκτησία (όπως στο Καμπιονάτο) με τους Αρκάδες. Πρόκειται για τους: Κυριακόπουλο, Γογωνά, Βελισσάρη, Μηλιώτη, Τσόφλιο, Ζήση, Γκρόσιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το fund (Hanseatisches Fussball Kontor) συνεργάζεται επίσης με ομάδες από την Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Λετονία, Σλοβενία, Τσεχία και Ελβετία.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως οι νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δοθούν δανεικοί εκτός Ελλάδας για να ανεβάσουν τις μετοχές τους.

Το deal έκλεισε με την συμβολή του δαιμόνιου μάνατζερ Γρηγόρη Βάλλη, συνεργάτη του Γρηγόρη Παναγιωτίδη ο οποίος είναι επίσημος εκπρόσωπος της HFK στην Ελλάδα.

Πρωτοποριακή συνεργασία με γερμανικό fund
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ