ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρώτη στον Αστέρα με (πάρα πολλά) νέα πρόσωπα

Πρώτη στον Αστέρα με (πάρα πολλά) νέα πρόσωπα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα συνεχίζεται βάσει σχεδίου και απόδειξη τα πολλά νέα πρόσωπα που θα βρεθούν απόψε (19:00) στην πρώτη για τη νέα σεζόν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ώρα για να πατηθεί το κουμπί της έναρξης για τη νέα σεζόν στον Αστέρα με πολλά νέα πρόσωπα. Απόψε στις 19:00 θα διεξαχθεί η πρώτη συγκέντρηση της ομάδας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και το λίφτινγκ των κιτιρνομπλέ θα είναι ολοφάνερο, με στόχο την επιστροφή σε ευρωπαϊκά μονοπάτια.

Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Νίκου Καλτσά, ενώ χθες αυτή του Σταύρου Τσουκαλά. Δύο ποδοσφαιριστές που αγοράστηκαν από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη τους επιθυμία να συνεχίσουν την καριέρα στην ομάδα της Τρίπολης.

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα βρίσκεται και ο Σονί Σεφί, ο μοναδικός ξένος που έχει αποκτηθεί έως τώρα, αλλά και ο νεαρός Κοσμάς Τσιλιανίδης που έπαιζε στον Ηρακλή και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα. Μαζί τους άλλο ένα ταλέντο, ο Γιάννης Κώτσιρας για τον οποίο λέγονται τα καλύτερα στην Αρκαδία.

Πιθανότατα αύριο να βρίσκεται στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο πρώτην τερματοφύλακας του Πανθρακικού, ενώ μαζί με την αγορά του Ιγκόρ, τα νέα πρόσωπα στην πρώτη ομάδα ανέρχονται σε επτά.

Επόμενες κινήσεις

Η ενίσχυση της ομάδας θα εξακολουθήσει να αφορά κυρίως στην αμυντική και στη μεσοεπιθετική γραμμή, παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής (Σεφί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης). Κι αυτό διότι ο Μάκης Χάβος έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή μετά και την απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά.

Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί και άλλος τερμαυτοφύλακας, ενώ για την αμυντική του γραμμή, θα αποκτηθεί σίγουρα δεξιός μπακ, αλλά θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οσο για την επιθετική γραμμή, θα έρθει σίγουρα επιθετικός περιοχής. Για τα άκρα έχει ήδη υπάρξει ενίσχυση, με Καλτσά και Τσιλιανίδη, ενώ για τον επιτελικό μέσο θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με την περίπτωση του Μπερτόγλιο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ