ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα

"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα

Ο Αστέρας έκανε την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, τη Δευτέρα, στην Τρίπολη παρόντος του ενός εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Γιάννη Καϋμενάκη. (φωτογραφίες)

Να αφήσει πίσω την περυσινή κακή χρονιά και να επανέλθει στις επιτυχίες επιθυμεί ο Αστέρας, ο οποίος τη Δευτέρα στην Τρίπολη έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Παρόντες ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, κι ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Γιάννης Καϋμενάκης.

"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα

Την τιμητική τους από τους περίπου 200 οπαδούς του Αστέρα, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είχαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Σταύρος Τσουκαλάς, Νίκος Καλτσάς, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Σονί Σεφί, αλλά και οι Γιάννης Κώτσιρας (ο Γιώργος Αθανασιάδης ενσωματώνεται από τις επόμενες προπονήσεις).

Μάλιστα, ο τεχνικός του Αστέρα, Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του δεν το έκρυψε. "Είμαι πολύ χαρούμενος με τις μεταγραφικές κινήσεις. Θα γίνουν κι άλλες. Περιμένω πολύ καλό ποδοσφαιριστή για τη θέση του επιθετικού, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Ιωαννίδη".

"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος ευχήθηκε το καλύτερο δυνατό για τη νέα χρονιά: "Ξέρουμε τι κάναμε την περσινή χρονιά και θέλουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη χρονιά".

Ενώ πριν ξεκινήσουν τη δουλειά, μίλησαν και οι Νίκος Καλτσάς και Σταύρος Τσουκαλάς. Δηλώνοντας ενθουσιασμένοι, αμφότεροι παραδέχθηκαν ότι στόχος είναι η κατάληψη όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης στο πρωτάθλημα.

"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα
"Πρώτη" με ενθουσιασμό για Αστέρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ