ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προτάθηκε ο Ακόστα στον Αστέρα

Προτάθηκε ο Ακόστα στον Αστέρα

Ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπόκα, Λουσιάνο Ακόστα, έχει προταθεί στον Αστέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr. (VIDEOS)

Ο Αστέρας έχει - ήδη - προχωρήσει στην προσθήκη των Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς, Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και Νίκου Ιωαννίδη κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Στους Αρκάδες προτάθηκε εσχάτως, ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Λουσιάνο Φεδερίκο Ακόστα, ο οποίος έχει το παρατσούκλι "λα ζόγια", δηλαδή "διαμάντι".

Ο γεννηθείς την τελευταία μέρα του Μαΐου του 1994 στο Ροσάριο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εστουδιάντες από τους "σενέισες".

Ο Λουσιάνο Ακόστα επέστρεψε στις 31 Δεκεμβρίου στους "σενέισες", ωστόσο με τον μεσοεπιθετικό συνωστισμό που επικρατεί στην Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr έχει προταθεί στον Αστέρα, ενώ ενδιαφέρονται ήδη η αργεντίνικη Ολίμπο και η βραζιλιάνικη Κοριτίμπα. Το "διαμάντι" θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και η παραχώρησή του είναι μέσω δανεισμού.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ