ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρόταση της Shanghai Shenhua στον Αστέρα για τον Γιάννου

Πρόταση της Shanghai Shenhua στον Αστέρα για τον Γιάννου
Γιάννου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Shanghai Shenhua έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αστέρα για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου. Δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει η αρκαδική ΠΑΕ.

Η Shanghai Shenhua, ομάδα στην οποία ανήκει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κατέθεσε πρόταση στον Αστέρα για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου. Τα χρήματα που δίνουν οι Κινέζοι είναι εξαιρετικά και οι άνθρωποι της αρκαδικής ΠΑΕ θα δώσουν προσεχώς την απάντησή τους.

Ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε τη θέση του στον Ιωαννίδη στο 65ο λεπτό. Μένει να φανεί αν αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του διεθνούς φορ με τη φανέλα των "Αρκάδων", οι οποίοι δεν είναι εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον δώσουν. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς μέρες.

Οι ομάδες της CSL προσφέρουν εξωπραγματικά ποσά σε ομάδες και παίκτες προκειμένου να πείσουν αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να πάρουν το δρόμο για την Ασία. Ζερβινιό, Τεϊσέιρα, Τζάκσον Μαρτίνες, Γκουαρίν, Κακουτά, Ραμίρες, Ρενάτο Αουγκούστο και Εμπιά είναι μερικοί που είδαν το πορτοφόλι τους να "γεμίζει" από γουάν.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον από την Κίνα έχει εκφραστεί και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, όπως αποκάλυψε το "24ο Ευαγγέλιο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ