ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσπάθειες για να γίνει το πρώτο ματς εκτός

Προσπάθειες για να γίνει το πρώτο ματς εκτός

Ανοιχτός είναι ο τόπος διεξαγωγής του πρώτου αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα και Ροβανιέμι καθώς οι δυο πλευρές συζητάνε για αλλαγή.

Η κληρωτίδα μπορεί να έβγαλε την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Ροβανιέμι με το πρώτο ματς να γίνεται στην Τρίπολη και το δεύτερο στην Φινλανδία αλλά οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας προσπαθούν να αλλάξουν την σειρά και να γίνει η ρεβάνς στην Τρίπολη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

"Γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει η έδρα του πρώτου αγώνα και να διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας του Αστέρα για το EUROPA LEAGUE στη Φινλανδία, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να κάνει έγγραφο η Ροβανιέμι που να ζητάει αλλαγή της έδρας, να συμφωνήσει ο Αστέρας και να εγκρίνει το αίτημα της η ΟΥΕΦΑ.

Η Ροβανιέμι δεν παίζει στην έδρα της, γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν έχει εγκρίνει το γήπεδο της. Έτσι ο αγώνας με τον Αστέρα θα γίνει στην πόλη Ουλού, όπου το γήπεδο της είναι χωρητικότητας 12.000 θέσεων.

Η Ροβανιέμι βρίσκεται σε ενεργό δράση καθώς διεξάγεται αυτή την περίοδο το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Στις 6 Ιουλίου αντιμετωπίζει στο Ελσίνκι την Χόνκα και στις 12 Ιουλίου στην έδρα της την Τουρκού".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ