ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσπαθεί να πείσει ο Γκοντό

Asteras FC training session, Holland, July 31, 2016. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images
Asteras FC training session, Holland, July 31, 2016. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images REPORTER-IMAGES

Ο Αστέρας θα πάρει επιθετικό, ο Νίκος Ιωαννίδης έχει πετύχει πέντε γκολ σε δύο φιλικά ματς, αλλά ο υπό δοκιμή Σεντρίκ Γκοντό σκόραρε δύο φορές στο προπονητικό διπλό και προσπαθεί να "αρπάξει από τα μαλλιά" την ευκαιρία που του δίδεται.

Ο 19χρονος Ιβοριανός φορ, Σεντρίκ Γκοντό, δοκιμάζεται εδώ και μία εβδομάδα στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες κινούνται για την απόκτηση φορ - εξελίξεις αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας - ο Νίκος Ιωαννίδης είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος καθώς έχει σκοράρει πέντε φορές στα φιλικά με Σιβόλντε και Κάμπουρ, αλλά ο νεαρός Αφρικανός προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο τον Μάκη Χάβο ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Σκόραρε δύο γκολ στο προπονητικό διπλό, με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της Κυριακής για τον Αστέρα. Και δεν είναι μόνο τα γκολ, τα οποία ήταν γκολ... επιθετικού. Ως προς τον τρόπο που επιτεύχθηκαν.

Ο πρώην άσος της ομάδας Νέων της Φιορεντίνα έδειξε να είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, κυνηγούσε τις φάσεις, ενώ για πρώτη φορά, έδειξε να έχει εξαιρετική επικοινωνία με τους συμπαίκτες του.

"Πότσι, Πότσι, the ball", ακούστηκε ουκ ολίγες φορές. Δεν έχει αποφασιστεί εάν θα παραμείνει στον Αστέρα, εάν θα αποκτηθεί τελικά, αλλά ο Γκοντό δείχνει θέληση και καταβάλλει προσπάθεια να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Μάκης Χάβος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ