ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσγειώθηκε στο Εδιμβούργο ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Αστέρα βρίσκεται στο Εδιμβούργο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. (VIDEO)

Ο Αστέρας κάνει ντεμπούτο στις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα (2018/2019) σεζόν, καθώς δοκιμάζεται στο "Easter Road Stadium" από τη Χιμπέρνιαν (26/6, 21:45) για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η αποστολή της ομάδας της Τρίπολης έφθασε στην πόλη της Σκωτίας και την Τετάρτη (25/6) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση. Οι Αρκάδες ελπίζουν να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στον 3o προκριματικό γύρο, όπου αν περάσουν θα βρουν απέναντί τους μία εκ των Μόλντε ή Λάτσι.

Υπενθυμίζεται η αποστολή της ομάδας της Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ Μαρτίνεθ, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Σάλας, Ιγκλέσιας,, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ