ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προς Σίβασπορ ο Μπαράλες

Προς Σίβασπορ ο Μπαράλες
Μπαράλες INTIME SPORTS

Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης να πουλήσει τον Χερόνιμο Μπαράλες ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό. Ο Αργεντινός φορ βρίσκεται στην Τουρκία προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη Σίβασπορ.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχε αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μπαράλες από τον περασμένο Απρίλιο. Ο Αργεντινός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League και όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Η Σίβασπορ είναι η ομάδα στην οποία θα καταλήξει πιθανότατα ο 28χρονος στράικερ. Από το πρωί της Τρίτης (18/8) έγραψαν για το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, ενώ ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη γείτονα χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Τούρκος ατζέντης Φατίχ Ιλέκ είναι αυτός που μεσολάβησε να γίνει το deal, ενώ στην κάτωθι φωτογραφία απεικονίζεται αυτός με τον Μπαράλες στην Τουρκία.

Προς Σίβασπορ ο Μπαράλες

Υπενθυμίζεται πως στη Σίβασπορ πήγε τούτη τη μεταγραφική περίοδο ένας ακόμα παίκτης που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Ερνέστας Σέτκους, ο Λιθουανός γκολκίπερ που έπαιξε στην Κέρκυρα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ