ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προπονήθηκαν οι Ουσέρο, Μάσα και Γιαννιώτας

Προπονήθηκαν οι Ουσέρο, Μάσα και Γιαννιώτας
Αστέρας πανηγυρική Γιαννιώτας Ουσέρο INTIME SPORTS

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ουσέρο, Μάσα και Γιαννιώτας και υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα (30/10) με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες (29/10) εναντίον της Καλλονής να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση και τους υπόλοιπους να κάνουν κανονικά προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Μάσα, Ουσέρο και Γιαννιώτας, ενώ στο τελικό στάδιο επανένταξης μπήκε ο Γκόιαν, που έτρεξε για αρκετή ώρα σήμερα στο χορτάρι και αύριο θα λάβει μέρος στην προπόνηση. Από την κατάσταση του θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Το πρόγραμμα θεραπεία τους συνέχισαν σήμερα (30/10) οι Κιτοκό, Τιε Μπι, Κουρμπέλης και Τορμένα. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο (31/10) το απόγευμα, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (19.30) με τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Καραγκούνης, που έχει τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στην Εθνική, θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Σαββάτου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ