ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προπόνηση με Τσοκάνη και τσίκνισμα στον Αστέρα

Προπόνηση με Τσοκάνη και τσίκνισμα στον Αστέρα

Ο Μάκης Χάβος είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τον Τσοκάνη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος ενώ μετά το τέλος όλοι οι παίκτες των Αρκάδων τήρησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Με τους Τσοκάνη και Κιτόκο να παίρνουν μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα την Πέμπτη (3/3). Ο Χάβος είδε τους δυο παίκτες που την Τετάρτη δεν μετείχαν στο πρόγραμμα να δίνουν το παρών.

Ο Τσοκάνης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και ανεβάζει ρυθμούς και το μοναδικό πρόβλημα πλέον είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που γυμνάζεται μόνος του προσπαθώντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση των Αρκάδων περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα καιεπιθετική τακτική σε υποομάδες. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έγινε εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Το τσίκνισαν στον Αστέρα

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια έτσι και την Πέμπτη οι παίκτες του Αστέρα το τσίκνισαν. Χαρακτηριστικά μετά το τέλος του προγράμματος ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Σκορπίδας, μαζί με τον πιστό φίλο της ομάδας Μιχάλη, έβαλαν κάρβουνα και φωτιά και έψησαν αρκετά κρέατα για ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ έτσι ώστε να τηρηθεί το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Προπόνηση με Τσοκάνη και τσίκνισμα στον Αστέρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ